Gość Kicajbc Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 witam sory za odkopanie wertowanego tematu. mam szarpanie. tylko chodzi o to ze mi jeszcze do tego obrotomierz sie zawiesza. czy to bedzie czujnik jakis czy rozrzad? raczej czujnik ale wople zapytac. pozdrawiam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_conejo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witka Powodow moze byc wiele: przeplywomierz, czujnik polozenia walka, swiece, naciagniety lancuch, woda w paliwie. Najlepiej rozpoczac diagnoze od podlaczenia do kompa i zczytanie bledu i juz wiesz ale zawsze jest ale ja mam 1,5 benzynka 98 kucykow i walczylem z tym samym wymienilem czujnik polozenia walu i dalej skoki szarpanie, kolega mi powoedzial wymien swiece i tez tak zrobilem pomoglo. Zacznij wiec od swiec bo najtaniej potem mozesz wyczyscic przeplywomierz a potem czujnik jak nie pomoze to sprawdz lancuch. Czekam na info jak postepy i powodzenia Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicajbc Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wiec zczytany błąd, wypadanie zapłonu. wymieniłem świece. nie wiem co dalej. jutro moze przepływke spr. zauwazy;lem ze jak jest cieplej to bardziej szarpie teraz wracałem z pracy i nie szarpał tak bardzo. hmmm co dalej. moze lancuch. tylko wymienic sam łańcuch czy komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi