Gość piter2323 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 witam mam zapytanie jakie funkcje spelniaja te 2 czujniki? z tego co mi sie wydaje dzialaja jako styczniki na obrazku nr 1 i 2 (za co odpowiadaja) oraz do czego sluzy ta sruba nr 3 co ona reguluje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Regulacja wolnych obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Regulacja wolnych obrotów. to rozumiem ze śruba odpowiada za regulacje wolnych obrotów a te czujniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł_wawa Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja dziś na próbę pokręciłem tą plastikową śrubą, obroty jakby się zmieniały ale czy w trakcie tej regulacji nie powinno się odłączać kostki na czujniku(potencjometrze)przepustnicy jak piszą w pewnej mądrej książce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ^^ Powinno Tu jest szczegółowa procedura: http://forums.maxima.org/1035034-post6.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł_wawa Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dokładnie tak jak czytałem, tylko ja miałem po polsku:-) pzdr Jest jednak jeden problem, ja mam dwie wtyczki na potencjometrze, zdejmować trzeba obie w czasie regulacji? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.