Gość kamilkatowice Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam, czy jest możliość tak skonfigurowania nissan coccect, abym mógł odtwarzac na nim teledyski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dena Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam, czy jest możliość tak skonfigurowania nissan coccect, abym mógł odtwarzac na nim teledyski?? Wydaje mi sie, ze to raczej nie mozliwe... chociaz skoro wyswietla kolorowy obraz podczas cofania to powinna byc mozliwosc ogladania filmow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Witam, Ja słyszałem, że można. Nie daje rady tylko odtwarzać klipów typu xxx hehe.. Pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2009 przez +2qq_komar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chris_voyager Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Wydaje mi sie, ze to raczej nie mozliwe... chociaz skoro wyswietla kolorowy obraz podczas cofania to powinna byc mozliwosc ogladania filmow. Pewnie że tak, wystarczy tylko za samochodem ustawić telewizor z ustawionym kanałem muzycznym np MTV i włączyć wsteczny. UWAGA: Żeby było słychać dźwięk należy otworzyć okna w samochodzie. Opcja ta działa tylko dla QQ z kamerą wsteczną ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQ 1.6 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Pewnie że tak, wystarczy tylko za samochodem ustawić telewizor z ustawionym kanałem muzycznym np MTV i włączyć wsteczny. UWAGA: Żeby było słychać dźwięk należy otworzyć okna w samochodzie. Opcja ta działa tylko dla QQ z kamerą wsteczną ! dobry tekst... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 I tak osoby nie mające nic do powiedzenia zwiększają ilość postów i ich niemerytoryczne komentarze, powodują wzrost w rankingach i stają się NIEROZGARNIĘTYMI Nissanmaniakami. Jeśli admin czyta takie bzdury to niech je wywala z liczby postów użytkownika, bo później nowi widzą takiego "doświadczonego" i bezkrytycznie przyjmują jego wypowiedzi. Mowa jest srebrem, a milczenie złotem- dla przypmnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dena Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam, Ja słyszałem, że można. Nie daje rady tylko odtwarzać klipów typu xxx hehe.. Pozdrawiam Skoro tak to nagrywam dzisiaj CD z jednym filmem w przeróżnych formatach. Poświęcę się i sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Fajnie, czekam z niecierpliwością na wynik Twojego eksperymentu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam, Kolego Sceptyk pożartować można, nie bądźmy tacy sztywni . Po za tym swoją wypowiedzią też sobie podbijasz licznik. Mi nie zależy na "randze" na forum tylko na kontakcie z ludźmi, którzy wiedzą więcej niż ja.... i koniec tematu jak dla mnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chris_voyager Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 I tak osoby nie mające nic do powiedzenia zwiększają ilość postów i ich niemerytoryczne komentarze, powodują wzrost w rankingach i stają się NIEROZGARNIĘTYMI Nissanmaniakami. Jeśli admin czyta takie bzdury to niech je wywala z liczby postów użytkownika, bo później nowi widzą takiego "doświadczonego" i bezkrytycznie przyjmują jego wypowiedzi. Mowa jest srebrem, a milczenie złotem- dla przypmnienia. Dziękuje za przywołanie do porządku - już więcej nie będę (chyba, że znowu nie wytrzymam). Jedyne co mam na usprawiedliwienie,to, to że zauważyłem ze na naszym (moim i Twoim Kolego sceptyku) forum ogólnie jest nudno i chciałem nieco rozweselić towarzystwo. Zawsze możesz mi wystawić negatywną ocenę wypowiedzi więc proponuje zanim będziesz ponownie kogoś próbował obrazić używaj tego narzędzia aby dać upust nagromadzonym negatywnym emocjom. Pozdrówka w ciężkie grypowe czasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Może poszedłem za daleko, ale jak chcę się czegoś dowiedzieć to szkoda mi czasu czytać niemerytoryczne komentarze. Sprawdziłem, czy inne pliki niż muzyczne są odtwarzane. Wsadziłem pendrive'a z plikami mpeg, 3GP, NeroMediaPlayer media files i jpeg (i dużo innych "niemedialnych"). Znalazł USB, ale nie widział żadnego z tych plików. Gdy podłączyłem pendrive'a z plikami muzycznymi mp3 znalzał USB i od razu zaczął odtwarzać. Trzeba kupić przyczepę na telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi