Gość samos Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam mam taki problem nic nie bylo robione w zawieszeniu a jedno kolo odchylone jest o jakies 5 cm na zewnatrz. z jednej strony rowno stoi kolo a tak wyglada to z 2 strony na prostej kierownicy Wie ktos moze co jest tego przyczyna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam mam taki problem nic nie bylo robione w zawieszeniu a jedno kolo odchylone jest o jakies 5 cm na zewnatrz. z jednej strony rowno stoi kolo a tak wyglada to z 2 strony na prostej kierownicy Wie ktos moze co jest tego przyczyna ?? zbieżność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam mam taki problem nic nie bylo robione w zawieszeniu a jedno kolo odchylone jest o jakies 5 cm na zewnatrz. z jednej strony rowno stoi kolo a tak wyglada to z 2 strony na prostej kierownicy Wie ktos moze co jest tego przyczyna ?? zbieżność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samos Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ustawiana byla jakies 2 mies temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Drugi obrazek się nie otwiera. Tylko Ty jezdzisz tym autem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samos Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tak tylko ja. raz wsiadlem do auta nic nie robiac i przestawilo sie kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tak tylko ja. raz wsiadlem do auta nic nie robiac i przestawilo sie kolo najrozsądniej było by wleżć pod samochód i sprawdziać po kolei końcówki , sworznie itp.. Drugi obrazek się nie otwiera. Tylko Ty jezdzisz tym autem??? u mnie się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 No o 5cm to jakby wypadło z drążka kierowniczego.....ale chyba nie miałeś takich luzów?? Troche to nierealne żeby samo sie tak przestawiło.A co sie dzieje jak jedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) myśle że tak to Ci nikt nie powie co jest grane . podnieś na lewarku zdejmij koło i oblukaj.dobrze by było jak byś miał kanał by było wyraźniej widać Edytowane 23 Listopada 2009 przez Gawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samos Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 jak jade autem to samochod mi tanczy ... podnosilem i nic tam nie widac za bardzo zeby cos sie urwalo albo odlaczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dokładnie,wjazd na kanał i obdukcja co dolega.Coś się grubo przestawiło. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 całe koło się wysunęło czy tylko na dole lub na górze bo za mocno nie widać o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 No o 5cm to jakby wypadło z drążka kierowniczego.....ale chyba nie miałeś takich luzów?? Troche to nierealne żeby samo sie tak przestawiło.A co sie dzieje jak jedziesz?? no moze i tak ale drążki trzymają koła więc chyba z nimi musi być nie tak bo przecież drógie koło wchodziło by w głąb dobrze mówię? a może ktoś na parkingu wjechał w koło i coś sie pogieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 nie jest to aż tak skomplikowane zawieszenie . przejrzyj dokładnie wahacze , mocowanie wahaczy i czy piasta Ci się nie odkręciła . Podnieś na lewarku i poryszaj za koło czy nie ma jakiegoś luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samos Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 wysunelo sie cale kolo. Wszystko dzis przejrzalem nie ma luzow, Juz nie iwem do czego tam moge sie zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 dziwna sprawa z tym Twoim kołem,moja propozycja to taka ze samochód cały do góry,dużą łyżkę w rękę i sprawdź sanie czy przypadkiem one w jakiś ciekawy sposób sie nie przesunęły może w nich już tuleje się wybiły i stąd problem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Sprawdź dokładnie górne wahacze. Miałem podobny problem w P10. Po zimie też jedno koło uciekło okazało sie że górny wahacz sie skończył. Sprawdź to zawieszenie dokładnie bo to troszkę ryzykowne śmigać w takim stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samos Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Juz nie wiem co z nim moze byc ... mysle zaprowadzic go do mechanika ... aleobstawiam podobnie jak Ice ze to te badziewne wahacze gorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Zeby się o 5cm przestawiło koło przez górny wahacz,musiałby być luz wiecie jaki...??Taki że tuleja by wyleciała. No ale próbuj ,szukaj. Poważna sprawa swoją drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi