zagenator Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Chcialem zamowic kilka czesci z zagranicy do 350'tki. Czy ktos z forumowiczow moze polecic jakis sklep/dealera, ktory sprzedaje przez internet a jednoczesnie wysyla bez problemu do Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja niedługo będę zamawiał parę gratów do swojego NISMO więc jakby co mogę coś zamówić dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hordagoga78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 wpisz w googlaka nissan parts online lub nissan parts i zobaczysz stronki ze sklepami online nastepnie napisz do nich zaptanie czy realizuja zamowienia do innch krajow europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagenator Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 wpisz w googlaka nissan parts online lub nissan parts i zobaczysz stronki ze sklepami online nastepnie napisz do nich zaptanie czy realizuja zamowienia do innch krajow europy chodzi mi wlasnie o sprawdzone, z ktorych ktos z forumowiczow juz korzystal - googla uzywac potrafie, serio AndyOne - w takim razie odezwe sie do Ciebie na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak byś chciał zawias to ja będę swój sprzedawał i cenowo byśmy się pewnie dogadali Jest o zawieszenie NISMO specyfikacja torowa. Jakby ktoś szukał zawiechy do Z to może śmiało do mnie uderzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.