Gość torres Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Mam pod fotelem kierowcy jakąś kostkę koloru białego. Nie jest podłączona do niczego. Elektryczna regulacja fotela działa poprawnie podgrzewanie też działa poprawnie. Proszę o pomoc! Do czego może służyć ta kostka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 A kontrolka airbag się nie świeci? Może poduszka jest niepodpięta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość torres Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 kontrolka poduszki jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TripleX Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Elektryczny fotel/ podgrzewanie fotela.... końcówka wiązki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość torres Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jaka końcówka wiązki???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crash Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kostka od napinaczy raczej powinna być koloru żółtego. Może to jest wiązka co idzie do dvd od nawigacji. Ja mam pod siedzeniem czytnik do navi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jeżeli jest to kostka z dwoma pinami to może być od czujnika zapięci pasów jak byś dał jakąś fotke to się coś ustali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość torres Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 czujnik jest podłączony i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crash Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 To ja się podepnę pod temat i zapytam, a po co jest kostka w schowku pod taką małą klapką? Bo mam coś takiego i też mnie zastanawia Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.