skawa1 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 mam maly problem z ALmera N[15] co jakis czas jak zapalam silnik to kasuje mi sie radio (stacje radiowe) zegar na desce i licznik kilometrow (ten trip A i przed tym nigdy nie chce mi sie otworzyv auto z pilota. co to moze byc? jakies zwarcie czy co? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxko Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 sprawdz klemy przy akumulatorze, musza byc mocno i dokladnie dokrecone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawa1 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 klemy sa dobre:( jakies inne rady? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 a pali bez problemów? Klemy nie zaśniedziałe, nie kręci za wolno przypadkiem? Jeżeli nie to gdzieś coś Ci nie łączy w okolicach aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojak85 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Sprawdź mocowanie plecionki - przewód masowy do budy, bo tu może być problem. Zdarza się, że potrafi "przegnić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawa1 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 jak przekrecam kluczyk to slychac takie cykanie.... pali normalnie jezdzi lux ale to kasowanie sie licznika i zegarow jest denerwujace:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.