Gość falbinho Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam mam kolejny problem z nie psującym się Nissanem...heh.. Jest to tak ze jak ruszam i od tych 1tys obrotów ma taką dziwną zadławke , zmiana biegu na 2 zadławka przy ok. 1tys obr , 3 bieg i znów zadławienie i tak w góre ale juz mniej czuć.. Na postoju tez tak ma ze jak mu sie doda gazu to na tym 1tysku własnie się tak przydusza a juz wyzej tak 1.200obr juz normalnie co to moze byc ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Moze byc masa rzeczy, które powodują owe dławienie. Zacznij od podstaw, czyli układu zapłonowego------> świece, kopułka i palec i przewody wysokiego napiecia. no i jeszcze wszystkie filtry m.in. paliwa. ale poszukaj na forum, taki temat jest na pewno. nie ma sensu zakladac nowego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Nie chce mi się szukac czegoś podobnego bo to nie bedzie to samo co u mnie..kable nowe swiece nowe filtry nowe... palec? jest jeszcze dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTB Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Nie chce mi się szukac czegoś podobnego bo to nie bedzie to samo co u mnie..kable nowe swiece nowe filtry nowe... palec? jest jeszcze dobry Jak Ci sie nie chce to nie znajdziesz przyczyny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 albo cos sie dzieje z gaźnikiem samym, sprawdz przewody podcisnieniowe, czy nie ma pęknieć. w najgorszym przypadku moze to byc wina rozrzadu a wlasciwie napinacza + łancuchy bo sa 2.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 No ojciec sprawdzał mówił ze wszystko w rozrządzie jest ok dobrze napięte i nie brzęczy nic. To wygląda na jakieś takie dziwne przebicie tylko świece są nowe... nie wiem albo moze dlatego ze na pół rozgrzanym siliniki tak było... Jak Ci sie nie chce to nie znajdziesz przyczyny ;D Za nim ja znajde temat to coś innego się po psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.