Gość falbinho Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Wiec jak rozbierałem wszystko zeby dostac się do rozrusznika czy czegos tam pozdejmowałem kable zeby sie wysuszyły po myciu silnika niudanym w dodatku.. A pozniej do samochodu dorwał sie ojciec i po przekłądał mi te kable a ja nie zapamietałem jak to miało iść i teraz pytanie w jakiej kolejnósci powinny iśc te kable ? Od którego Cylindra się liczy ze jest ten pierwszy ? od łańcuszka rozrząu czy od rozrusznika??jakies foto dajcie albo coś z bliska zeby było widac najlpiej. Bo moze przez tą kolejność ma dziwne zadłąwienie na niskich obrotach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ale jakies Wyrazne foto by mi sie przydało od aparatu i od cylindrów jak idą u was kable ?? Prosba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Od strony rozrządu 1-2-3-4. aparat Mitsubishi nie ma numerków gdzie jaki kabel. Mam gdzieś inny aparat i tam już są numery. Aha zapłon prawie na max do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.