Gość janusz-pawlak Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 W instrukcji do Connect pisze, że po zdjęciu napięcia (np. akumulatora) do ponownego uruchomienia np. radia potrzebny jest 4 cyfrowy PIN. Wydaje mi się, że otrzymałem tylko PIN do alarmu, do Connect chyba nie. W instrukcji jest na ostatniej stronie miejsce na wpisanie kodu ale jest puste. Ktoś otrzymał QQ wraz z kodem PIN do Connect ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK1952 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 W instrukcji do Connect pisze, że po zdjęciu napięcia (np. akumulatora) do ponownego uruchomienia np. radia potrzebny jest 4 cyfrowy PIN. Wydaje mi się, że otrzymałem tylko PIN do alarmu, do Connect chyba nie. W instrukcji jest na ostatniej stronie miejsce na wpisanie kodu ale jest puste. Ktoś otrzymał QQ wraz z kodem PIN do Connect ? W okładce firmowej NISSAN przy odbiorze auta otrzymałem: 1.Instrukcję obsługi QQ. 2.Instrukcję obsługi NC 3.Książkę Gwarancyjną QQ 4.Książkę Autoalarm COBRA AK 4918 5.Kartkę z PIN code Cobra XXXX w formie karty kredytowej + nalepki na szybę alarmu 6.Kartkę RADIOPASS NISSSAN w formie karty kredytowej która zawiera : Typ/ model CM0022 Nr seryjny .... safety-Nr. XXXX - to jest własnie 4 cyfrowy PIN do NC pozdrawiam J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 W okładce firmowej NISSAN przy odbiorze auta otrzymałem: 1.Instrukcję obsługi QQ. 2.Instrukcję obsługi NC 3.Książkę Gwarancyjną QQ 4.Książkę Autoalarm COBRA AK 4918 5.Kartkę z PIN code Cobra XXXX w formie karty kredytowej + nalepki na szybę alarmu 6.Kartkę RADIOPASS NISSSAN w formie karty kredytowej która zawiera : Typ/ model CM0022 Nr seryjny .... safety-Nr. XXXX - to jest własnie 4 cyfrowy PIN do NC pozdrawiam J. Dzięki, wiedziałem więc co szukać i znalazłem podpięte do ostatniej strony książki gwarancyjnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.