Gość matjas3000 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Własnie stanąłem przed problemem wymiany przegubow w zony micrze i chcialem zapytac jaką firme wybrac z szerokiego wachlarza na allegro: - HDK - GSP - JAPAN LINE - FALKEN - PASCAL - NIPPARTS - KAMOKA - URAWA - NKN - GLO - ASHIKA - DOKUJI - HOLZER dzieki bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Dobre: HDK, GLO, Japan Line też w miarę, innych nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajka1983 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 najlepiej orginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Własnie stanąłem przed problemem wymiany przegubow w zony micrze i chcialem zapytac jaką firme wybrac z szerokiego wachlarza na allegro: - HDK - GSP - JAPAN LINE - FALKEN - PASCAL - NIPPARTS - KAMOKA - URAWA - NKN - GLO - ASHIKA - DOKUJI - HOLZER dzieki bardzo za pomoc Ja wymieniłem na HDK, uważam, że to był dobry wybór. To oryginały prosto z Japonii. Osobiście mogę je polecić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek_178 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Własnie stanąłem przed problemem wymiany przegubow w zony micrze i chcialem zapytac jaką firme wybrac z szerokiego wachlarza na allegro: - HDK - GSP - JAPAN LINE - FALKEN - PASCAL - NIPPARTS - KAMOKA - URAWA - NKN - GLO - ASHIKA - DOKUJI - HOLZER dzieki bardzo za pomoc nkn polecam w ciemno one sa made in japan zakladalem takie w sunny hdk tez japonski falken to mi sie bardziej z japonskimi oponami kojarzy reszta z powyzszych to jakies europejskie i chinszczyzna jak masz kase bierz nkn jak oszczednie to jakis zamiennik aha urawa chyba tez japonskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito8282 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Urawa wytrzymuje do 300% więcej niż oryginał i jest to typowo Japońska firma. Ludzie nie kupują bo nie wiedzą . URW robi częsci specjalnie na zamówienie do samochodów sportowych i myślę że jak na tą jakość to cena dobra. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Na pewno nie bierz Pascala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.