Gość wienio66 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Witajcie.Poszukuję felg -obojętnie aby tanio do opon zimowych o symbolu 15x6j tj. do mojego Infiniti I30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Więcej szczegółów. Oznaczenia w Infiniti są trochę inne w QXie są standardowe felgi 15" 5x114,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Czyli w i30 felgi maja inne parametry niz w maximie? Skad masz takie informacje? Ja niestety na sprzedaz posiadam tylko 16". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 A takie nie podpasuja? Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wienio66 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam.No nie wiem takie odczytałem z felgi zapasowej.Dzięki Witam.Takie oznaczenie znalazłem na zapasie.Jest to Infiniti I 30 z 95 roku.Ja wydedukowałem ,że pasują od maximy gdyż prawie wszystkie częsci pasują od niej do mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) No felgi 15" do maximy maja 6" szerokosci wiec jest to samo. Rozstaw tez nie moze byc inny jak 5x114,3 a otwor centrujacy 66mm. ET pewnie ok 40 bedzie. Zalezy Ci zeby felgi byly ladne? Moze brat by swoje sprzedal a na zime przeszedl na 16". Tylko mowie od razu fele nie grzesza uroda wiec albo kolpak albo odnowienie. Te felgi ktore dal Wald powinny bez problemu podejsc. Edytowane 27 Listopada 2009 przez dylson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wienio66 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 WitamNo wiesz zamierzam kupić felgi jakieś w miarę przyzwoite.Uważam ,że to nie jest syrena ani maluch więc musi to jakoś wyglądać.Sorry.Tak pomyślałem ,że chyba założe na te co mam zimówki a na letnie kupię inne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam, mam 5 sztuk od Infifniti. Pasują do Nissana Maximy. Jest ten sam rozmiar. Rozmiar 215/55/R16. Polerowane aluminium. Felgi są z dekielkami (te malutkie kołpaczki na środku koła). Dodam 2 opony zimowe w bardzo dobrym stanie. Idealne na zimę. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wienio66 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam.Niestety ale mam prawie nowe opony letnie i zimowe 15" więc nie interesują mnie felgi 16".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam.Niestety ale mam prawie nowe opony letnie i zimowe 15" więc nie interesują mnie felgi 16".Pozdrawiam Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jagna Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) A ja szukam do kupna felg stalowych i opon zimowych do A32 (2.0)- nie mogę ruszyć spod domu... ;/ Najbardziej standardowy rozmiar (ale nie wiem jaki jest standardowy- liczę na Was ) Chciałam dodać ogłoszenie "KUPIĘ" do działu z ogłoszeniami, ale nie mogę zamieścić postu, a jedynie obserwować... Edytowane 13 Stycznia 2010 przez Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ja szukam do kupna felg stalowych i opon zimowych do A32 (2.0)- nie mogę ruszyć spod domu... ;/ Najbardziej standardowy rozmiar (ale nie wiem jaki jest standardowy- liczę na Was ) Chciałam dodać ogłoszenie "KUPIĘ" do działu z ogłoszeniami, ale nie mogę zamieścić postu, a jedynie obserwować... Zamieściłem ogłoszenie w Twoim imieniu, z informacją tylko na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Seryjnie Nissan Maxima QX A32: silnik 2.0 rozmiary seryjne (wspólne dla osi przedniej i tylnej)oś tylna lub przednia 195/65R15 silnik 3.0 rozmiary seryjne (wspólne dla osi przedniej i tylnej)oś tylna lub przednia 205/65R15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Ja mam 215/55/R16 Tak też napisane pod podłokietnikiem. Czy te kółka były za dopłatą czy w standardzie ? Motor o poj. 2988. Edytowane 14 Stycznia 2010 przez B 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi