Przemek_D Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Przeszukałem forum i nic podobnego nie znalazłem Sytuacja wygląda następująco (W Primerze 1.8 P11.144 z 2001) Próbowałem dziś uruchomić samochód i jest problem Nie zapalają się kontrolki i mryga tylko kontrolka immobilizera po przekręceniu kluczyka Drzwi otwierają się normalnie z kluczyka i z pilota Rozrusznik kręci i nic poza tym Jakby ktos spotkał się już z takim problemem to proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 a która to ta kontrolka immobilizera według ciebie jest Jak ta z symbolem silnika to jesteś w błędzie a ta z samochodem to dobrze ? Jak kręci i nie odpala to może być uszkodzony czujnik położenia wału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_D Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 NO taka czerwona na dole w kształcie samochodu w środku z kluczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TripleX Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 NO taka czerwona na dole w kształcie samochodu w środku z kluczem masz do zakodowania kluczyki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Przemek_D taguj tematy, następnym razem zamknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 U mnie pojawiło się to samo tylko jak przekręce ze 2, 3 razy to auto odpala.. ale wydaje mi się że to wina jakiegoś przekaźnika... bo jak nie zapalają się kontrolki to nie słychać pstryku od przekaźnika ;/. wie ktoś może który przekaźnik za to odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 też tak miałem, rozebrałem obudowę stacyjki, rozpiąłem i wyczyściłem kostki od stacyjki i immo i od roku wszysko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus75 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja tak miałem to był spalony bezpiecznik od imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 mi się wydaje że też musze styki przeczyścić bo jak zaczyna rozrusznik kręcić to kontrolki się zapalają i auto zaczyna łapać.. za pierwszym razem zgaśnie ale potem już bez problemu . Przeczyszcze kostki i powiem czy pomogło, ale to dopiero w piątek ;/ I potwierdzam że czyszczenie wtyków stacyjki pomogło , zero problemów przy odpaleniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.