Gość primeraszymon Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Panowie do czego służy regulator zaznaczony czerwoną strzałką . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Panowie do czego służy regulator zaznaczony czerwoną strzałką . Pozdro Reguluje częstotliwość pracy wycieraczek na "pierwszym biegu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Temat do zamknięcia bo już wszyscy wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraszymon Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar-d1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 a ja mam pytanie czy można tą regulacje tak ustawić żeby wycieraczki jak startują to nie zatrzymywały się w połowie szyby ??. U mnie jest z tym taki manewr że jak włączam wycieraczki to startują i zatrzymują się w połowie szyby na chwile, później jadą do końca szyby i jak wracają znowu zatrzymują się w połowie szyby. Nie ważne jaką częstotliwość ustawie one robią swoje i tak mam cały czas. Wnerwia nei to jak zatrzymują się w połowie. Jak istnieje jakiś sposób ustawienia tego to był bym bardzo wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvester007 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mam identyczny problem , przy włączeniu wycieraczek w trybie przerywanym zatrzymują się w pionie na szybie, a po chwili wracają na dół. Proszę o radę czy jest to spowodowane uszkodzeniem jakiegoś regulatora pracy wycieraczek , czy można to naprawić samodzielnie ? Problem jest denerwujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.