Gość radzioziom1991 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam serdeczne wszystkich fanów i posiadaczy nissana micry. Jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumiałosc. Posiadam dwie micry K10 i przydałaby mi sie instrukacja obsługi w wersji elektronicznej. Wiec jesli ktos byłby tak uprzejmy i podesłał mi linka albo takowa instrukcje po polsku byłbym wdzieczny. Ja niestety nie moge znalezc niczego takiego, tu na forum tez niczego takiego nie znalazłem, a nawet jesli to linki nie działaja... Licze na was koledzy i zgóry dziekuje za pomoc. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 W ostatnim poście masz wszystko czego Ci trzeba http://www.micra.pl/forum/temat-1017.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.