Gość mayak Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witajcie, okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go (tu) malują! kupilem za kilka zł na allegro zmieniarkę z pociętą wiązką, przestudiowałem serwisówkę Primery (strony EL-218, EL-224 i EL-225) i okazało się że wystarczy pociągnąć 9 przewodów między zmieniarką a radiem I szafa gra POLECAM! teraz w planach mam założeniefotochromatycznego lusterka wewnętrznego (miałem w poprzednim bolidzie i teraz mi brakuje) Pozdro, Mayak P11.144 1.8 5d '01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszo Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 No to gratuluje Zmianiare już posiadam ale jak kolega zamontuje to lusterko to proszę o opis bo może też się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja zakupiłem radio + zmieniarkę i na razie nie mam czasu sprzętu zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AroBlk Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam Graty dla Ciebie Ja natomiast mam problem z magazynkiem do zmieniarki,przeczesalem allegro ebay i lipa Jakies bydle przed sprzedaniem mi tego auta zabralo sobie ten magazynek na pamiatke :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/item829977348_magazynek_clarion_citroen_peugeot_lancia_ford_alfa.html http://www.allegro.pl/item825825231_magazynek_na_plyty_cd_do_zmieniarek_nissan.html nie pasują one ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_81 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witajcie, okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go (tu) malują! kupilem za kilka zł na allegro zmieniarkę z pociętą wiązką, przestudiowałem serwisówkę Primery (strony EL-218, EL-224 i EL-225) i okazało się że wystarczy pociągnąć 9 przewodów między zmieniarką a radiem I szafa gra POLECAM! Mam pytanko - a wtyczki miałeś czy dobierałeś jakieś bo może pasują od czegoś innego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.