Gość ŻYTO1982 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Czesc wszystkim! Przeszukałem forum ale nie moglem nic znalezc na ten temat. Chcialbym wymienic mate w bagazniku(Sunny 5d).Szukam i szukam. i znalazłem cos takiego: http://www.allegro.pl/item806982437_dywanik_bagaznika_nissan_sunny_91_93_r_nr_328.html Ma ktos moze cos takiego?!jak tak -poprosze o opinie. Zastanawiam sie bo kurcze za taka kase to jakosciowo wyglada przecietnie.a spasowanie pewnie tez srednie. z gory dzieki Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŻYTO1982 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 ok.dzieki za info.chyba sie skusze na cos takiego.moja wykladzina to juz z zaciekami,brudna i troche zawilgocona(przeklete nadkola ,ale juz blacharz czeka takie maty to kilka firm oferuje-ale wszedzie wyglada tak samo, wiec pewnie producent ten sam. Piotr to tak do tematu: dzieki "ciapek" za info na maila o gieldzie "rosomaka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.