Gość tkfranz Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam, Jestem właśćicielem Nissana Maximy rok 2000 w nowej budzie. Ostatnio coś tam sobie po cichu harczy i nie ważne czy samochód stoi w miejscu czy jedzie. Następny problem to taki, że po nacisnięciu ostrzej na gaz obojętnie na którym biegu samochód zamiast przyśpieszać zachowuje się jakbym zmienił bieg i jak by coś się tam ślizgało. Nie wiem czy to sprzęgło do wymiany czy jakaś część przy sprzęgle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 wymien cale sprzeglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam, Jestem właśćicielem Nissana Maximy rok 2000 w nowej budzie. Ostatnio coś tam sobie po cichu harczy i nie ważne czy samochód stoi w miejscu czy jedzie. Następny problem to taki, że po nacisnięciu ostrzej na gaz obojętnie na którym biegu samochód zamiast przyśpieszać zachowuje się jakbym zmienił bieg i jak by coś się tam ślizgało. Nie wiem czy to sprzęgło do wymiany czy jakaś część przy sprzęgle. A ta skrzynia to manual czy automat jeśli manual to wymień całe sprzegło nie warto kombinować z poszczegolnymi elementami (np sama tarcza) ponieważ koszty robocizny sa zbyt wysokie żeby oszczedzać. Jesli to jednak automat to gorszy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tkfranz Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 A ta skrzynia to manual czy automat jeśli manual to wymień całe sprzegło nie warto kombinować z poszczegolnymi elementami (np sama tarcza) ponieważ koszty robocizny sa zbyt wysokie żeby oszczedzać. Jesli to jednak automat to gorszy problem. dzieki dzieki dzieki dzieki dzisiaj odkrylem ze przy wcisnieciu sprzegla charczenie znika. Po puszczeniu sprzęgła charczenie powraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 dzisiaj odkrylem ze przy wcisnieciu sprzegla charczenie znika. Po puszczeniu sprzęgła charczenie powraca Sprzęgło, Wielki Wac'u ma racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.