Gość mat3112 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Dzisiaj znalazłem informację, że warto poszukać lamp właśnie tam.. Co o tym myślicie? Z racji ze mam primere z 97 w sedanie wyboru praktycznie nie mam, ale znalazłem takie oto ciekawe aukcje..: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jdm-Nissan-Infiniti-P11-G20-Primera-Headlights_W0QQitemZ260501878911QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item3ca71f387f http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-Nissan-Infiniti-G20-P11-Primera-Headlights_W0QQitemZ360210936252QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item53de3eb1bc I szczerze to jest tego sporo.. Co o tym myślicie? Czy takie lampy będą pasowały? Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniele89 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Pewno fajne lampy, tylko z tego co widziałem to jedne są z Japonii gdzie światła mijania są ustawione na wprost a u nas muszą być ustawione troszke inaczej. Może coś poknociłem, ale wiele było wątków na temat lamp do P11 i zawsze schodziło do tego, że do naszych P11 nie możemy ich zamontować bo przepisy nie pozwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat3112 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 no niestety te nasze p11;p no ale nie da sie jakos tego obejsc? bo kurde zeby do tak mysle popularnego auta nie bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 tu masz info na temat tych lamp : http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/39498-p11wp11-co-pieknego-lampy/page__hl__lampy__fromsearch__1 ----- A tutaj powieś kłódkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat3112 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 no nie.. czyli, ze nic nie da sie zrobic? Troche minelo od ostatniej wiadomosci w tamtym temacie.. czyli jak dobrze tam wyczytalem: lamp z Japonii nie mozna uzywac w Polsce? nie ma zadnej mozliwosci przerobienia? I to samo tyczy sie lamp ze stanow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 BUZU ma u siebie takie lampy (albo miał), ale nie pytałem o szczegóły. Spróbuj uderzyć do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat3112 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Dzieki bardzo;) juz napisalem do Niego pw. Mam nadzieje ze cos sie uda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dzieki bardzo;) juz napisalem do Niego pw. Mam nadzieje ze cos sie uda;) No i jak dowiedziałeś sie czegoś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.