ferrit Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zachęcam do lektury oraz ewentualnych komentarzy na temat testu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kserokop Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Nieźle tam całkiem wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 całe szczęście, że sobie dodatkowo zabezpieczyłem podwozie i nadkola Ogólnie wyszedł OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LLC Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dla mnie to lanie wody bez przeszkody. Test nic specjalnego nie wnosi. To co tam napisali to o każdym aucie w tej klasie można napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heckler Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 całe szczęście, że sobie dodatkowo zabezpieczyłem podwozie i nadkola Ogólnie wyszedł OK Czym i jak zabezpieczałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekA Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Link dla oszczędnych i wygodnych Test QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 kupiłem taki bitex czy coś w tym stylu w sprayu i na drugi dzień po zakupie opryskałem całe podwozie i nadkola a potem stał ze dwa tygodnie w garażu ) Kilka takich sprayów poszło ale przynajmniej wiem żę mam zakonserwowane podwozie ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waterboy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Czytając artykuł w AŚ, zwróciliście uwagę, że Sz.P. Redaktor Marcin Matus nie rozpisuje się specjalnie na temat trapiących wielu użytkowników usterek w tym modelu (w jednym tylko zdaniu wspomina o wymianie amortyzatorów)? Czyżby otrzymali do testu auto inne niż wszyscy??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffall Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Czytając artykuł w AŚ, zwróciliście uwagę, że Sz.P. Redaktor Marcin Matus nie rozpisuje się specjalnie na temat trapiących wielu użytkowników usterek w tym modelu (w jednym tylko zdaniu wspomina o wymianie amortyzatorów)? Czyżby otrzymali do testu auto inne niż wszyscy??? Pozdrawiam. Przecież to jest marny przedruk z niemieckiego wydania, więc pan redaktor widział testowane auto raczej tylko na zdjęciach. Pewnie miał okazję testować jakiegoś QQ ale nie sądzę by na tyle długo aby zdąrzyły wystąpić jakieś usterki. Poza tym wiadomo, że w Niemczech mają lepsze drogi więc i zawieszenie wolniej się zużywa i tak często nie dudni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Z Aś właśnie tak jest ze z niemieckiego wydania jest przetłumaczone, wiadome ze drogi nie porównywalnie lepsze nie wykrywa się tylu usterek, chociaż może to i dobrze bo jakoś nie widzi mi się 100tys. po polskich drogach zrobić w tak krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ariwle Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 To że Auto Świat jest przedrukiem Auto Bildu wszyscy wiedzą. Ale żeby się tak sprzedawać? Czytam wszystkie ich numery i to co odstawiają ze Skodą Yeti to się w pale nie mieści. Otóż wg poszczególnych rankingów Yeti jest o niebo lepsze niż QQ, Peugeot 3008, Reanult Koleos, pisano nawet o wycieńczającej walce w stajni VW (z Tiguanem bucha cha), ale przypałem roku była "przegrana" Mitshubishi Outlandera z tym paskudnym dostawczakiem. Z kolei w innym artykule napisali, że Yeti jest najbardzej promowanym autem w historii Skody. I wszystko w temacie obiektywności AŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 (edytowane) To że Auto Świat jest przedrukiem Auto Bildu wszyscy wiedzą. Ale żeby się tak sprzedawać? Czytam wszystkie ich numery i to co odstawiają ze Skodą Yeti to się w pale nie mieści. Otóż wg poszczególnych rankingów Yeti jest o niebo lepsze niż QQ, Peugeot 3008, Reanult Koleos, pisano nawet o wycieńczającej walce w stajni VW (z Tiguanem bucha cha), ale przypałem roku była "przegrana" Mitshubishi Outlandera z tym paskudnym dostawczakiem. Z kolei w innym artykule napisali, że Yeti jest najbardzej promowanym autem w historii Skody. I wszystko w temacie obiektywności AŚ. Popieram w 100% !!! Jaki ostatnio numer AŚ nie czytam, tam pojawia się Skoda Yeti i gromi jakiegoś SUV-a... Bzdury tam wypisują i tyle... Czytałem porównania z Qashqai-em, czy Outlander-em - żenada. Ciekawe kto kupuje takie bajki? Pozdr Apropo testu QQ 100kkm żródło -> http://www.autobild.de/heftarchiv/heftartikel_1008027.html Edytowane 12 Grudnia 2009 przez else Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi