Gość mat3112 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam. W swojej primerce z 97 roku mam polautomatyczna klime.. zastanawiam sie czy jest mozliwosc dokupienia panelu z klimatronic'iem? Wiem ze na allegro sa.. ale czy to musi byc specjalnie do mojego modelu? Czy to w ogole dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ale P11 z klimatronikiem wychodziły tylko na rynek japoński (Primerki Camino). Samo założenie panelu z P11.144 nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 W G20(P11) na USDM były takie bajery... Na allegro masz panele do P11.144, w wersji EU P11 nie było takiej możliwości. Tutaj wnętrze G20 (P11) dla przykładu: Rzeźbić zawsze można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Fakt, G20 też to mają.. Mają też nagłośnienie Bose;) Nie wiem czy nie prościej kupić G20 niż kombinować przy klimatroniku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 za duże myślę koszty i straszna rzężba Tu nie biega tylko o sam panel, ale trzeba jeszcze wrzucić siłownik od klapy do nagrzewnicy, czujnik temperatury wnętrza i otoczenia zewnętrznego+nasłonecznienia. Potem przerobić kompa dodając mu sekcję do sterowania klimą, przekaźniki, bezpieczniki, kabelki i tysiąc innych głupot po drodze. Jak chcesz to się baw, ale jakoś nie widzę sensu. Już lepiej Webasto z zegarem sobie zafundować a klimę dalej zapuszczać ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat3112 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 normalnie.. powiem, ze uwazam to za dziwne.. takie auto jak primera.. nie ma co, bo to auto jest popularne.. i ani lamp.. ani klimatronica.. nic tylko sie zalamac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Kup sobie P11 po lifcie i będziesz miał klimatronik, xenony w soczewkach, zmieniarkę płyt i takie tam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat3112 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 to jest mysl;p ale gorzej z wykonaniem. Jakos lubie swoja primerke;p uboga ale jednak;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Powiem krótko. Nie wszystko można mieć za złotówkę i ze starego raczej się nie da zrobić nowego więc trzeba lubić co się ma. Full opcja niestety kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.