Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Centralny zamek

Gość WaT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Mam problem z otwieraniem i zamykaniem drzwi kierowcy tzn zamek nie reaguje ani na pilota ani na przycisk (inteligenny kluczyk).Mogę to uczynić albo kluczykiem albo od środka Pozostałe drzwi dziłają bez problemu.Może ktoś się spotkał z podobną usterką czy czeka mnie niestety serwis.Będę wdzięczny za pomoc (wersja USA). Pozdrawiam

Gość dr slawooo

Witam wszystkich.

Mam problem z otwieraniem i zamykaniem drzwi kierowcy tzn zamek nie reaguje ani na pilota ani na przycisk (inteligenny kluczyk).Mogę to uczynić albo kluczykiem albo od środka Pozostałe drzwi dziłają bez problemu.Może ktoś się spotkał z podobną usterką czy czeka mnie niestety serwis.Będę wdzięczny za pomoc (wersja USA). Pozdrawiam

Ja miałem taką przypadłośc i muszę cię zmartwic musisz wymienic zamek centralny w tych drzwiach to niestety jest przypadłośc naszych murano bardzo często siadają te zamki ja już wymieniłem dwa niestety to dośc kosztowna impreza ponieważ na allegro jak kupisz zamek za 250 zł to masz duże szczęscie średnio biorą 450 zł do servisu nawet się nie wybieraj bo cię zwali z nóg .

Witam.

Dzięki serdeczne ,a jak myslisz czy ewentualne próby naprawy zamka przez magików od elektryki mają sens ,czy jest w ogóle taka możliwość czy też dać sobie spokój i poszukiwać takiego zamka.Narazie na alegro nie ma zadnej niestety oferty.

Pozdrawiam

Gość dr slawooo

Witam.

Dzięki serdeczne ,a jak myslisz czy ewentualne próby naprawy zamka przez magików od elektryki mają sens ,czy jest w ogóle taka możliwość czy też dać sobie spokój i poszukiwać takiego zamka.Narazie na alegro nie ma zadnej niestety oferty.

Pozdrawiam

niestety nie da się rozebrac szkoda czasu odrazu szukaj nowych ale uważaj czy nie sprzedają ci z anglika ponieważ tam są odwrotnie zamki !! ja już odsyłałem gościowi jeden

Witam.

Pozdrawiam

Dzięki.Tak też zrobię. Jak myslisz, czy można wykonać taką wymianę samemu ,czy tez są tam jakieś skomplikowane historie np:przy zdejmowaniu tapicerki itd

Pozdrawiam

Gość dr slawooo

Dzięki.Tak też zrobię. Jak myslisz, czy można wykonać taką wymianę samemu ,czy tez są tam jakieś skomplikowane historie np:przy zdejmowaniu tapicerki itd

Pozdrawiam

niestety trzeba zdjąc boczek oraz rozebrac osłonę metalową drzwi jeżeli chodzi o przednie i nie radzę robic samemu no chyba że się znasz tyłu też trzeba zdjąc tapicerkę ale dużo lepiej się rozbiera ale lepiej oddac do warsztatu dużo roboty i najlepiej przy tym byc żeby widziec czy ci kołków lub plastików od tapicerki machery nie uszkodziły bo póżniej odstaje najlepiej servis nissana bo jak coś ci uszkodzą w tapicerce to można ich ścigac no chyba że masz zaprzyjażnionego elektryka to wiadomo taniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...