Gość maniek24211 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam mam primerke 2.0 d z 95 r chciałem wymienic pasek pompy wody lecz w sklepie powiedziano mi ze nie mam tam paska , moze ktos juz chciał wymienic prosze o porady pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 W sklepie głupoty Ci mówią. Rozmiar paska to 13X800. Dla przykładu firma CONTITECH AVX13X800 , DAYCO DAY13X0800. Ten pasek napędza pompę wody i pompę wspomagania kierownicy. Radzę omijać ten sklep szerokim łukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 potwierdzam co pisze kolega wyżej. pasek napedza dodatkowe pompe wspomagania.. nie znam rozmiaru ,,,kolega wyżj ci podał... powiedz w sklepie ze chyba poza częściami do golfa nic innego nie zamawiali.. z reszta i po co jak nissany sie nie psują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek24211 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 potwierdzam co pisze kolega wyżej. pasek napedza dodatkowe pompe wspomagania.. nie znam rozmiaru ,,,kolega wyżj ci podał... powiedz w sklepie ze chyba poza częściami do golfa nic innego nie zamawiali.. z reszta i po co jak nissany sie nie psują \ CHYBA MACIE KOLEDZY RACJE BO KUPYWAŁEM U NICH FILTR OLEJU I WŁASNIE MI DALI OD GOLFA . DZIEKUJE I POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chmielo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 a i Ja przy okazji zapytam ,czy do cd20t pasuje taki sam rozmiar paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 a i Ja przy okazji zapytam ,czy do cd20t pasuje taki sam rozmiar paska według katalogu gatesa do silnika CD20T idzie wszedzie jeden rozmiar paska czyli AVX 13 x 850 La a w silniku CD20 idą równierz paski o tej samej długości prócz paska pompy wspomagania,jest krótszy AVX 13 x 800 La kiedyś ktoś już pisał o tym że miał problem własnie z doboborem pasków chyba do CD20T,nie jestem pewien,grunt że nie mógł napiąć ale nie wiem jakie posiadał paski jakiej długości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.