Gość uzi-28 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam mam pytanko czy w waszych tino 2,2 di macie osłony pasków klinowych? , ja u siebie nie mam i to tak mnie to zastanawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam mam pytanko czy w waszych tino 2,2 di macie osłony pasków klinowych? , ja u siebie nie mam i to tak mnie to zastanawia. Przeciez tam jest tak malo miejsca ze nie ma jak reki wlzyc a ty mowisz o oslonie paskow? Skadże -nie ma tam czegoś takiego. os posdu jest tylko czesciowo zaslonieta chlonica (poczatek silnika) i to wszystko. Poza tym jest tam stosunkowo sucho mimo ze wjedziesz w duza kaluze -woda sie tam (do komory silnika) bardzo nie dostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uzi-28 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 ok dziękuję za informacje. rozwiałeś moją wątpliwość, faktycznie jest tam mało miejsca ale wolałem się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.