Gawa Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 kamil_krasnik_f oczywiście czy będziesz jeździł na czerwonym czy nie to jest Twój wybór, mam tylko dla Ciebie propozycje żebyś zrobił mały eksperyment bo sam jestem ciekaw a mianowicie weź próbke zwykłego ON i próbke opału w takich samych ilościach i wstaw do zamrażalnika na jakiś czas i porównaj wygląd wizualny i zobaczymy co z tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Bober Na twoje narzekania na jakość dróg polecam wycieczkę Białoruś Muszę stanąć w obronie białoruskich dróg. Cokolwiek by się nie mówiło o Łukaszence, ale drogi są naprawdę dobre. Może nie tak dobrze oznakowane (głównie pionowo) jak by się chciało, ale o zawieszenie można się nie martwić aż tak jak w Polsce. A to wszystko mimo tańszego paliwa i kosztu autostrady przez cały kraj w wysokości jednego dolara (od obcokrajowców - Białorusini jeżdżą za darmo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav1975 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 gdybym mógł to bym jeździł. dwa lata temu przy minus 20oC bez problemu odpalał na oranżadzie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_krasnik_f Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 do zamrazarki nie wsadze ale jak bedzie najwiekszy mroz zrobie probe taka i dam znacc ale wiem ze i tak opalek bedzie szedl z tego ze nie ma parafiny zadnych dodatkow do niego nie dolewasz tylko lejesz i jezdzisz witam ponownie Panowie moja Nysa przejechala juz 50tys na opale i chodzi bez problemu zaden mroz jej nei lapie nic dynamika sie nie zmienila wszystko ok polecam i chetnie kupie taniej jak ktos ma opal badz olej roslinny rzepakowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi