Gość WallyGator Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam, Mam zamiar kupić X-Traila, to auto podoba mi się od dłuższego czasu ale.. prawo jazd od niedawna i wolałem jakieś używane kupić na początek. Mam do wyboru: albo kupić na firmę ciężarowego za 113 netto albo używanego z przebiegiem 30 tys. rocznego za niewiele ponad 100 brutto. I nie bardzo wiem co zrobić... Ale chyba zdecyduje sie na nowego, zwłaszcza że chce tym autem pojeździć a nie sprzedawać po roku albo dwóch. Może ktoś mi coś doradzi? Pozdrawiam Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maclut Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jeśli kupujesz samochód używany to dobrze go sprawdź pod kątem ewentualnych niespodzianek technicznych - jeśli ma to być "roczniak" przed kupnem upewnij się ,że nie stracił gwarancji producenta wskutek nieprawidłowego użytkowania (np. brak okresowych przeglądów gwarancyjnych w ASO)- to na co warto zwrócić uwagę w przypadku kupna używanego X jest opisane w ramach innych wątków - rozejrzyj się po forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.