Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Gałka zmiany biegów

Gość kokosos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wie ktoś może jak otworzyć schowek po stronie pasażera, dodam, że zamek jest otwarty.

Ludzie, za chwilę zaczniemy pytać w którą stronę kręcą się koła jak się jedzie... Litości!

kolega kokos zmienia gałkę z racji że się znudziła czy wytarła? Przy zakupie samochodu zwraca się na takie rzeczy uwagę, wytarta kierownica, gałka, pedały itd... Warto wiedzieć które elementy pomimo niskiego przebiegu wycierają się i nie muszą koniecznie świadczyć o dużym przebiegu. U mnie po 60k też gałka za ciekawie nie wygląda. Niestety dużo kręcę się po mieście i prawie nie wypuszczam jej z ręki.

kolega kokos zmienia gałkę z racji że się znudziła czy wytarła? Przy zakupie samochodu zwraca się na takie rzeczy uwagę, wytarta kierownica, gałka, pedały itd... Warto wiedzieć które elementy pomimo niskiego przebiegu wycierają się i nie muszą koniecznie świadczyć o dużym przebiegu. U mnie po 60k też gałka za ciekawie nie wygląda. Niestety dużo kręcę się po mieście i prawie nie wypuszczam jej z ręki.

Samochod mam od nowosci i juz sie zdazyla przetrzec :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...