Gość vkubav Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 witam! mam taki problem z moin sunnym. wycieka mi olej ze skrzyni biegow na laczeniu z blokiem silnika. ktos moze wie jakia moze byc przyczyna i co trzeba zrobic aby to naprawic? sunny jest z 93r. 2.0D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam! Też miałem kiedyś jakiś syf (jakby pocenie) w tym miejscu (dokładnie na dole łączenia) i okazało się że nie cieknie - wymieniałem sprzęgło i poziom oleju w skrzyni był tip-top i mechanik nie stwierdził cieknących uszczelniaczy. Silnik ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vanessa Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 mysle ze cieknie simering za kolem zamachowym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.