Gość Michalllo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mam pytanko co to za urządzenie (zaznaczone strzałką) do czego służy i jak sprawdzić czy jest dobre ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odpisywalem juz raz ale nie wiem czemu nie ma mojego posta... Wyglada to na zawor od zmiennych dlugosci kolektora ssacego. Ale wydawalo mi sie, ze j30 tego nie mialo. Ida od niego wezyki podcisnienia? Powinny isc do takiej puszki i do kolektora gdzies kolo przepustnicy. Zagrzej kiedys dobrze auto podnies maske i przegazuj go wysoko i zobacz czy zawor sie otworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Idzie jeden wężyk do elektrozaworu a później do kolektora ssącego. Dzięki za odpowiedź Sprawdziłem O dziwo działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.