Gość maziek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jakiś czas temu kupiłem primere p10 invitation 2.0 z 95 roku Czy może mi ktoś przybliżyć co ma oznaczać to "invitation" ?? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Srebrne klamki, klimatyzacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel998s Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 No dokładnie potwierdzam ostatnio też kupiłem taką primkę p10 z 96r tylko 1.6. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WaldekSP16 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam Są jeszcze inne zderzaki ( chyba z wersji GT ), szare tło na zegarach, seryjny ABS, elektryczne szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruce1807 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam Są jeszcze inne zderzaki ( chyba z wersji GT ), szare tło na zegarach, seryjny ABS, elektryczne szyby. To mamy 'prawie' to samo tylko u mnie o ABS zapomnieli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.