Gość artur10 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam!Mam pytanie. Jakie powinny być prawidłowe obroty silnika na biegu jałowym w nissanie p11 z 1998r 2.0 TD i gdzie się znajduje ich regulacja?Jeszcze jedno.Może ktoś mi powie dlaczego po uruchomieniu silnika wskazówka obrotomierza ani drgnie?Wskazuje obroty dopiero po 5-ciu sekundach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Może zacznij od tego żebyś nazywał tematy po ludzku ;-) to może ktoś do nich zajrzy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 700 - 800 obr/m regulacja doraźna przy pedale gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur10 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dzięki za informacje. Mam jeszcze jedną prośbę.Mógłbyś podać bardziej dokładnie miejsce regulacji obrotów? Przy pedale gazu tego nie widzę Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.