Gość vicvic Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ma troszkę luźne przewody od napinaczy i poduszki pod siedzeniem kierowcy (dwóch użytkowników o różnym wzroście, częste ruchy siedzenia ) i raz po raz pojawia się błąd poduszki. Poprawiam przewody, jadę na komputer, zero błędów, $$ i sytuacja się powtarza. Czy mogę uniknąć kasowania błędów z komputera (zewnętrznego) i płacenia? Można je skasować z klawiszy w samochodzie? Jak? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert0806 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 prwdopodobnie nie mozna tylko komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kg877 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 prwdopodobnie nie mozna tylko komputer albo można spróbować tak, temat z tego forum, nie pamiętam tylko czyjego autorstwa Kasowanie błędu AIR BAG-mruga kontrolka poduszek przekrecic kluczyk na ON-wszystko się pali, silnik nie chodzi, 1. kontrolka AIR BAG zapala się na 7 sek. czekamy dzielnie i uwaga gaśnie aby mrugać i wtedy (to jest ta 1 sekunda jak tylko zgasnie z trybu 7 sek) 2. cofamy kluczyk na ACC (pozycja wszystko gaśnie ale jeszcze klucza nie wyjmiemy-jest oznaczenie na stacyjce) i liczymy 3 sek., najlepiej 121,121,121 i ponownie kluczyk do przodu na ON (pozycja punkt 1) wszystko się zapala 3. czekamy, czekamy-lampka AIR pali się ciagiem i gaśnie i w tym momencie kluczyk na ACC i znowu 121,121,121 (w myślach oczywiście ) 4. znowu na ON i powtarzamy punkty 1-2 (czyli zabawa z kluczykiem 3 razy) i teraz 5. cofamy kluczyk do końca czyli na OFF i do przodu na ON i patrzymy a kontrolka AIR po 7 sekundach świecenia ciagiem zapala się duzo wolniej i na dłużej w cyklach co 3 sekundy na czas 1 sek. i to jest radość bo oznacza, że komp. poduszek przeszedł do trybu naprawczego-teraz wypalamy papierosa, uśmiechamy sie do siebie i 8. cofamy kluczyk na OFF (jak do wyjecia ale nie wyjmujemy) i 9. dajemy do przodu na ON i patrzymy a tu AIR bAG jak nowy po 7 sekundach gaśnie u mnie zadziałało pozdrawiam przy okazji spróbuj zlikwidować te luzy na przewodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert0806 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a moze masz jakis pomysł na predkosciomierz chodzi mi dokladnie 2x szybciej niz jade i cisnienie w kolach mi sie zapalilo ?? wiecej tu taj jest http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60911-p12-19dci-abs/page__gopid__696837entry696837 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.