amigancik Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam, czekam na odbiór auta i tak myślę że dobrze by było zamontować wzmocnioną osłonę silnika. Może stalową albo chociaż żywiczną, nigdzie nie mogę w necie namierzyć osłon do Qashqai Czy może ktoś z forumowiczów mógłby temat rozwinąć ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigancik Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam, zainteresowanym powiem że znalazłem firmę Sheriff z Rosji ponoć, robią stalowe i aluminiowe. Po wpisaniu w google "Sheriff osłony" pokaże kto je w Polsce sprzedaje. Może ktoś znalazł lepsze w lepszej cenie, to proszę o zostawienie info. Do Qashqai kosztują: 1. Osłona 2 mm - 696 zł + 40 zł dostawa 2. Osłona 5 mm ALUMINIOWA - 2147 zł + 40 zł dostawa ponad 3x droższa jest aluminiowa, czy ta różnica w cenie jest czymś podyktowana czy ta aluminiowa tylko dla snobów ? jak nic nie znajdę lepszego to pewnie zdecyduję się na te stalową za 700... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LLC Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A co będziesz robił, że to Ci potrzebne, jeśli można zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigancik Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Po prostu kupuje sobie nowe auto i chce zabezpieczyć je, tak jak wyświetlacz komórki czy aparatu by dłużej służył w zdrowiu Zawsze stal mocniejsza od oryginalnego plastiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.