Gość radamenes Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam. Mam problem z przewodami w K11 97r 1.0 16V. Oryginalne mają ok. 6mm dłuższe cewki na świece i dłuższą oraz 2mm węższą górną uszczelkę od wszystkich zamienników, efekt jest taki ze fajki mi odstrzeliwują po rozgrzaniu silnika. Na oryginalnej fajce jest oznaczenie 12.214. Sprawdzałem już rożne firmy i wszystkie mają te same ale inne od moich końcówki na świece. Macie jakiś pomysł, czy były rożne modele tych kabli, bo ja już nie wiem co robić? Zobaczcie sami na foto. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 kup używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek5 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 najlepiej wez stare - idz do sklepu gdzie pracuje kumaty sprzedawca i poproś o takie same - też slyszalem od gościa który sprzedaje w sklepie z częściami samochodowymi że jemu w micrze z 96 r zeskakiwał przewody i właśnie dlatego chciał zobaczyć zanim zamówi - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radamenes Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Sprawdziłem już chyba wszystkie możliwe firmy i wszyscy robią takie same fajki, różnica jest tylko w długości kabla od 96r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radamenes Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Dziękuje za pomoc. Na pewno się zastosuje Gdyby ktoś miał podobny problem. Sprawe rozwiązał Pan Paweł Bednarek z firmy Sentech. Zrobili mi kable na zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.