michoos Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) U mnie niepokojący szum dobiega z tylu i zaczyna być słyszalny już przy 20 km/h jak jadę szybciej nie narasta jakoś drastycznie tak ze przy 120 nie słychać praktycznie. na łukach drogi nie słyszę wyraźnie nasilającego sie szumu. Wcześniej obstawiałem łożyska ale teraz czytając powyższe już jie jestem taki pewien. Co to moze być waszym zdaniem? jeśli jednak to lozysko to mam pytanie czy wymieniacie z piastą czy nie? napęd 4 wd. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez michoos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 miałem to samo, szumiało tylko przy niskich prędkościach. wymieniłem łożyska i jest cisza. wymieniasz tylko łożysko, piasta zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 najlepiej łożysko NTN, skf padło mi po 20 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 SKF to dobra firma. Trzeba tylko trafić na ori i prawidłowo zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 niby dobra ale ntn okazało się lepsze, co ciekawe było kupione w pudle skf, oryginalne nissana z allegro tez jest produkcji ntn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 niby dobra ale ntn okazało się lepsze, co ciekawe było kupione w pudle skf, oryginalne nissana z allegro tez jest produkcji ntn chyba miałem tak samo, kupiłem SKF w IC a w pudełku NTN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 SKF jest właścicielem lub współwłaścicielem ok. 100 fabryk na świecie. Stąd to zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi