Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N14] 1.6 90Km Szarpanie przez krzywą droge :/

Gość falbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Gość falbinho

Ten samochód doprowadza mnie do szału przejechałem z piskiem po koleinach i znów zaczeło nim szarpac jak dziką świnią tydzien było dobrze a teraz znów to samo co to jest co to moze byc??

Gość wojteczekm16

Leczysz na tym forum swoje kompleksy? Co mnie, i wydaje mi się, że pozostałych użytkowników również, obchodzi, że Ci szarpie samochód po tym jak "przejechałeś z piskiem po koleinach"? Jaki jest merytoryczny sens tej wypowiedzi?

Szanuj trochę samochód to on też Ci się tym odwdzięczy. Poza tym jeździsz 18 letnim autem, także zacznij brać pod uwagę fakt, że starszy sprzęt, na dodatek głupio używany, będzie się psuł. Kup sobie 18 letniego opla astrę, albo jakiegoś forda eskorta - wtedy dopiero zobaczysz co to znaczy żal.pl jak przed wejściem do auta będziesz się modlił żeby ci odpalił, a jak już ruszysz to będziesz błagał, żeby tylko dojechał na miejsce...

Wez zamknij dupe pytałem o rade i co to moze byc przyczyną cos Ci nie pasuje to idz udzielaj takich komentarzy na forum hondy albo jakiegos ''tata'' moze tam zabłysniesz swoją mądrością nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Wez zamknij dupe pytałem o rade i co to moze byc przyczyną cos Ci nie pasuje to idz udzielaj takich komentarzy na forum hondy albo jakiegos ''tata'' moze tam zabłysniesz swoją mądrością nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Mógłbyś się wykazać kulturą i inteligencją...

Nie dziw się że nikt z poważnych fachowców nie chce ci pomóc bo jak piszesz jak katujesz swój wóz to niedobrze mi się robi..

Ja takich łapsertaków ze swojego warsztatu poprostu wypraszam, i odmawiam pomocy..

CHAMSTWU MÓWIĘ NIE!!!

No to sam cham jestes skoro nie chcesz pomóc , on nie potrafił to dlaczego ja mam potrafic. jakos nie widze tu tych powaznych fachowców bo nie uzyskałem odpowiedzi a samochód raz na jakiś czas musi sie odmulic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...