Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] centralny zamek pokrywa bagażnika

Gość soda18

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogę otworzyć pokrywy bagażnika po otwarciu centralnego zamka. Bagażnik mogę otworzyć tylko gdy przytrzymam przycisk otwarcia bagażnika na klapie i w tym samym momencie nacisnę przycisk na pilocie otwarcia centralnego zamka. Może ktoś z was spotkał się z tym problemem. Pozdrawiam

Gość tomkoziolek

U mnie problem tkwił w samum włączniku w klamce bagażnika. Dostał wody i przestał działać , a raczej na początku raz się dało otworzyć a raz nie. Niestety to częsta przypadłość K12. Koszt używanej to jakieś 250 zł.

U mnie problem tkwił w samum włączniku w klamce bagażnika. Dostał wody i przestał działać , a raczej na początku raz się dało otworzyć a raz nie. Niestety to częsta przypadłość K12. Koszt używanej to jakieś 250 zł.

Przycisk działa za każdym razem, ale warunkowo jak go przytrzymam i w tym samym czasie włączę na pilocie otwarcie zamka, mimo że zamek centralny został wcześniej odblokowany - drzwi są otwarte. Instrukcja nic o tym nie wspomina.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...