Gość soda18 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nie mogę otworzyć pokrywy bagażnika po otwarciu centralnego zamka. Bagażnik mogę otworzyć tylko gdy przytrzymam przycisk otwarcia bagażnika na klapie i w tym samym momencie nacisnę przycisk na pilocie otwarcia centralnego zamka. Może ktoś z was spotkał się z tym problemem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomkoziolek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 U mnie problem tkwił w samum włączniku w klamce bagażnika. Dostał wody i przestał działać , a raczej na początku raz się dało otworzyć a raz nie. Niestety to częsta przypadłość K12. Koszt używanej to jakieś 250 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda18 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 U mnie problem tkwił w samum włączniku w klamce bagażnika. Dostał wody i przestał działać , a raczej na początku raz się dało otworzyć a raz nie. Niestety to częsta przypadłość K12. Koszt używanej to jakieś 250 zł. Przycisk działa za każdym razem, ale warunkowo jak go przytrzymam i w tym samym czasie włączę na pilocie otwarcie zamka, mimo że zamek centralny został wcześniej odblokowany - drzwi są otwarte. Instrukcja nic o tym nie wspomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość atrorgabiefab Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 buhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Usuncie go - atrorgabiefab - bo jakieś jaja sobie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.