Gość malyboa Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam mam taki problem szukam rozwiazania jakis czas i niemoge znalezc ... oto rysuneczek w załączniku ... i słysząłem ze jakas blaszka mogła sie odgiac czy cos ze 1 swiatlo mi nie swieci... ale zeby dostac sie do tej blaszki musze otworzyc to co widac na fotce.... pomoze ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moomoo_1 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 problem nie jest w tym pokrętle tylko w przełączniku ktory znajduje sie bliżej kolumny kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 czy nie lepiej przełozyć cały przełącznik ?? na szrocie na pewno taki znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bober Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 witam mam taki problem szukam rozwiazania jakis czas i niemoge znalezc ... oto rysuneczek w załączniku ... i słysząłem ze jakas blaszka mogła sie odgiac czy cos ze 1 swiatlo mi nie swieci... ale zeby dostac sie do tej blaszki musze otworzyc to co widac na fotce.... pomoze ktos? Witaj! hech fajny rysuneczek zrobiłeś.. ale do rzeczy.. Jedno światło nie świecące... to przyczyna odgiętej blaszki styku, ale nie w tym końcowym przełączniku.... jest to styk przy kolumnie, jak kolega mówił wcześniej, Chodzi mi o to to przełącznik długie-krótkie, jest dwu stopniowy... i to ty jest problemik, musisz zdjąć obudowę kolumny, nie wiem nawet czy kierownicę..? i tm pogrzebać.. zauważyłem że gdy powoili ciągnę tę dzwignię do siebie "pstryk długimi" to najpierw się zapala lewe, potem prawe światło.. Powiem szczerze że nigdy mi to nie nawaliło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moomoo_1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 po co wydawac pieniadze jak mozna cos samemu zrobic:) a mi sie to tez zepsuło ale na szczescie nie trzeba zdejmowac kierownicy(trzeba ja zdejmowac dla przełacznika wycieraczek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malyboa Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 dzieki jestescie wspaniali. dzisiaj sciagam kierownice.. i zobaczymy wrazie czego to wysle foteczki tak więc, robota udała się dzięki waszej pomocy nie musaiłem rozkrecac kierownicy poprostu zdjełem obudowę tą przy kierownicy ( tam trzeba było od spodu odkręcić 4 srubki ) odsłoniłem tą obudową ten przełącznik... który najpierw trzeba było odkręcić ( 2 złote srubki) i pojawiły się blaszki o których mowiliscie ... sprawdziłem balszki odpowiadające za swiatła mijania ... po czym odgiełem jedną i przeczysciłem styk.. blaszke zagiełem spowrotem i hura wszystko działa Skręciłem i pojechałem na przegląd który przeszedłem bez problemów dziękuje bardzo wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.