krzysiek_09 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam zakupiłem antene magneyczną sirio ml-15 i po zamontowniu wczoraj wszystko było ok anteny nie chowałem na noc, dziś rano cała podstawa magnetyczna była popękana od czego mogły powstać pęknięcia (zastanawiam się czy od zimnej temperatury czy to moje zaniedbanie że nie schowałem jej na noc ) i czy mogę ubiegać się o reklamacje proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja mam Sirio ML ale 145, i nie pęka mi na mrozie. Więc koniecznie musisz ją zareklamować. Przecież nie ma jeszcze arktycznych mrozów w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_09 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 no właśnie antena tylko przez noc stała na dachu i rano była już popękana więc jutro reklamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kim1987 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Kolega ma racje. Warunki atmosferyczne nie mogą mieć wpływu na antene która jest na nie narażona. Koniecznie złóż reklamacje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.