Gość damianek2304 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 witam mam problem co może być ciężko chodzi mi sprzęgło w mojej almerze n15 z 96r problemów z biegami nie mam żadnych prosze o pomoc pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Może po prostu się kończy.. Docisku pewnie już tam nie ma.. Najlepiej wymienić cały komplet sprzegła . Poelcam LUKa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja też polecam Luk, do siebie przed 3 tygodniami wziąłem Sachs, ale okazało się, że pudełko Sachs a docisk i tarcza Luk, łożysko jakieś Made in Japan. U mnie padł docisk, objawy nastąpiły nagle, pojawił się problem z wrzucaniem biegów na pracującym silniku, dałem 820 zł w e-autoparts.pl, Luk jest ok 100 tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dj_nata Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja polecam exedy... dałam 450zł i już dużooo kilometrów na nim przejechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzakall Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Sprzęgło na sto procent miałem taką samą sytuację.Radzę szybko pomyśleć o wymianie.Polecam Luka tak jak przedmówcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.