Gość bartek0001 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich Forumowiczów! Od wczoraj jestem posiadaczem Patrola , ale nie wiem co to typ. Auto jest z 1986 roku ,dowód rej. całkowicie nieczytelny (prawie) , z "brifu" wyczytałem pojemnośc 3224ccm i oznaczenie k160. czy może ktoś posiada informacje na temat tego modelu lub może powiedziec gdzie ich szukac. Dzięki za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam wszystkich Forumowiczów! Od wczoraj jestem posiadaczem Patrola , ale nie wiem co to typ. Auto jest z 1986 roku ,dowód rej. całkowicie nieczytelny (prawie) , z "brifu" wyczytałem pojemnośc 3224ccm i oznaczenie k160. czy może ktoś posiada informacje na temat tego modelu lub może powiedziec gdzie ich szukac. Dzięki za wszelką pomoc Krótki Patrolek ... Hiszpan z dobrym motorkiem 3.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.