Gość solaris Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 kto się kanarkiem urodził pawiem nie umrze.... analfabetyzm wtórny... szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tanx Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Myślę, że forumowicze sami po ostatnim poście widzą kto jaki poziom prezentuje - na siłę szuka konfliktu i tylko obrażać potrafi nie mając żadnych argumentów(poziom kultury w rozmowie się z domu wynosi niestety - później zreformować człowieka ciężko) PS Dalsze obrażanie mojej osoby będzie świadczyło tylko o strasznie niskim poziomie Solarisa i nie będę już na nie reagował, gdyż to dziecinada jest... Edytowane 20 Grudnia 2009 przez tanx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bober Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Panowie, spokojnie... aż nie chciało się mi tego wnikliwie czytać... oba macie racje, ale to trza się odrazu wyzywać? jedno jest faktem, że przegrzana głowica, raczej się do niczego nie zda, bo materiał zmienia swoją stukturę metaliczną w niektórych miejscach, czego sktkiem są odkształcenia. kiedy szlifowałem swoje umiejętności na tym.. planowałem głowię bardzo pokręconą, wszystko cacy złożyłem, zapalam a po kilku obrotach słyszę trachhh.. i zaczoł żeźić i zgasł??.. co się okazało że pękł wałek rozrządu.. jak go zdjęłem, tylko z oka strzeliłem, zrobiło się ponad 3mm odchyłki w osi gniazd.. i wiele innych przypadków... szczerze przyznam że jak ktoś mi to ptrzyprowadza, to wyganiam po nowy silnik, albo przynajmniej głowicę, nwet jak proszą o zmiane uszczelki to przedstawiam jak to wygląda i mam parę egzemplaży pokazowych.. TANX Twój silnik może i jest w dobrym stanie (nie wiem tego, nie rozbierałem nie robiłem..)... ale z początku to co napisałeś o nadtopionym tłoku, planowanej głowicy i bloku, to w mojej głowie się urodziła myśl.. "Boże co za szajs mu wcisnęli.." włosy se na tym powyrywałem 10 lat temu jak nie było zamiennych silników, to się cudowało z takimi złomami, i wiem o co SOLARISOWI chodzi.. wydaje mi się że w Twoim warsztacie Ci niezły kit sprzedali i tyle.. Chociaż nie było to za mondre, jak jechałeś tam na czerwonym... pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tanx Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Miałem już nic nie pisać i nie zniżać się do tak niskiego poziomu chamstwa i prymitywu bez wykształcenia jaki prezentuje Solaris, ale zdecydowałem się zacytować wiadomość prywatną jaką otrzymałem: " tanx, solaris wysłał wiadomość zatytułowaną 'tt'. solaris napisał: ====================================================================== czy ty jesteś normalny? bo jak na warszawiaka których z urzędu nie trawię jesteś wybitnie tępy i upierdliwy. ====================================================================== " Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solaris Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 zwyczajnie chciałem dyskusję przenieść na forum"NIE PUBLICZNE" ale zwyczajnie człowiek o konstrukcji cepa nie wie co to dobry smak i zachowanie się publicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tanx Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) zwyczajnie chciałem dyskusję przenieść na forum"NIE PUBLICZNE" ale zwyczajnie człowiek o konstrukcji cepa nie wie co to dobry smak i zachowanie się publicznie. To nie jest dyskusja tylko stek obelg i obrażeń same chamstwo i prymityw(a z tą Warszawą to w ogóle prawie padłem ze śmiechu, widać, że koleś ma kompleksy) i mnie dyskusja z Tobą NIE interesuje, to nie mój poziom i nie będę się tak nisko zniżał, chciałem zakończyć tą dyskusję, ale niestety nie będę pokazywał, kto tego nie potrafi zrozumieć i dalej mnie obraża... BTW rozumiem, że ktoś może być niedokształcony itd ale to jest wiedza z podstawówki!!! NIEPUBLICZNE - nie z przymiotnikami w stopniu równym pisze się razem!! Edytowane 20 Grudnia 2009 przez tanx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi