Gość Renatis23 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam, Jestem nową użytkowniczką forum. Poszukuję zbiornika na płyn do spryskiwaczy do nissana primery P11 po lifcie. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc ??? Chciałabym najlepiej odkupić od kogoś używany. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calusek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Wejdź na Allegro i znajdziesz. np. http://moto.allegro.pl/item823150433_zbiorniczek_spryskiwa_nissan_primera_p_11_lift_99r.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renatis23 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Szukałam wcześniej na allegro, ale nic nie było.. Dzięki za zainteresowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Najlepiej tutaj http://forum.nissank...__fromsearch__1 Wystawiają i na allegro Nigdy się nie szuka konkretnej części tylko szrotu i się dzwoni czy mają i za ile Tak na marginesie to ci powiem że te plastiki to tirem gościu zabiera od nich i przerabia na jakiś granulat Czasem jak się coś u nich bierze osobiście to różne plastiki jeśli potrzebujesz dają gratis PS o części pytasz w dziale GIEŁDA Kupię/sprzedam PS2 No w końcu płeć piękna w lubelskiej grupie chociaż to powiat Biłgorajski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renatis23 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 OK Dzięki za namiary!! Na pewno się przydadzą Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Widziałem widziałem że już przejrzałaś, jak na twój profil wszedłem (tam jest info co aktualnie robisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renatis23 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Hehe:) Sprytnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmooon Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 i warto też napisać w dziale giełda ... jak nazbierasz jeszcze parę postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renatis23 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 No właśnie na samym początku chciałam tam napisać, ale jak się okazało nie mogłam z powodu zbyt małej ilości napisanych postów, stąd też moje pytanie właśnie tutaj Zbiornik już znalazłam i zamówiłam Dziękuję wszystkim wypowiadającym się za zainteresowanie i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.