styk Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jak w temacie, przegub odzywa sie coraz czesciej, problem w tym, ze nie mam czasu podjechac do mechanika i nie mam mozliwosci organoleptycznego zbadania uszkodzonej czesci. Chodzi mi o ilosc zebow, srednice wew/zew. Rocznik wg dowodu 99' , MR 00 Elegance , sedan 96kW. Autko posiada ABS. Taki bedzie pasowac? A moze jakas tansza alternatywa dla tego ponizej? http://allegro.pl/item839248080_przegub_hdk_japan_nissan_primera_p11_1996_2002r.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jeśli to jest ten przegób oferowany co na zdjęciu to nie będzie pasował,brak piescienia ABS-u podam Ci numer firmy LOBRO 303447 wymiary uzebienie zewnnętrzne 27 ząbków,wewnętrzne 32 ząbki pierscień abs 44 ząbki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styk Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dzieki wielkie, o takie info mi chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.