ppoolloo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 [p12] Primera z 2002 roku jeszcze ze starym wyświetlaczem ,dużym ale monochromatycznym, takim samym jaki ma Almera n16 (nowa) i Tino. Czy próbował ktoś założyć w niej sterowanie radia pilotem przy kierownicy .Znalazłem takie sterowniki na allegro od almery. Kierownice są takie same ,no może tylko brakować wycięcia pod sterownik ,ale przetłoczenie w mojej kierownicy jest,tak że nie byłoby problemu z zamocowaniem. Pod zaślepką w kierownicy u mnie jest kostka z wiązką kabli ,ale tylko jeden kabel jest wpięty w kostkę ,od klaksonu, a reszta wolna i myślę że to może być do sterownika radia. Może ktoś w tej wersji primery coś takiego zrobił albo ma jakiś pomysł. Może ktoś wie do czego jest kostka z wiązką kabli która się znajduje pod zaślepką w kierownicy. Mam zdjęcie to ta biała kostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolmar Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Przylaczam sie do tematu. Jestem rowniez zainteresowany dolozeniem sterowania radiem przy kierownicy do PRIMERY P12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sirleo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Przylaczam sie do tematu. Jestem rowniez zainteresowany dolozeniem sterowania radiem przy kierownicy do PRIMERY P12. Jest o tym wątek: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/64470-p12-sterowanie-radiem-z-kierownicy-p12/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.