Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

dziwny dźwięk po zgaszeniu silnika

Gość Akkarin

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu mój nissanek zaskoczył mnie kompletnie. Przyjechałem do pracy, zgasiłem silnik, zamknąłem drzwi i nagle -nie wiem skąd- zaczął dobywać się dziwny dźwięk. Trwał może 2 sekundy. Przypominał dziwne wycie, jakby jeszcze coś pracowało. Wczoraj to samo. Trzaśnięcie drzwiami i znowu. Cóż to może być?

Wycie, to może być wszystko albo nic.

Jakie to wycie? Jak od alarmu? może wiatrak chłodnicy się włącza, ale dziwne, żeby tylko na krótko.

sam byłem w szoku. Mam go ponad rok i pierwszy raz taka akcja się zdarzyła. Dźwięk to zbyt krótki, by móc go opisać. Na pewno nie ma nic wspólnego z "alarmowym" wyciem. Można to nazwać "buczeniem", nawet nie zlokalizowałem skąd dochodził.

Kilka dni temu mój nissanek zaskoczył mnie kompletnie. Przyjechałem do pracy, zgasiłem silnik, zamknąłem drzwi i nagle -nie wiem skąd- zaczął dobywać się dziwny dźwięk. Trwał może 2 sekundy. Przypominał dziwne wycie, jakby jeszcze coś pracowało. Wczoraj to samo. Trzaśnięcie drzwiami i znowu. Cóż to może być?

Musisz przyklęknąć poszukać skąd to dochodzi, z pod maski, może z wydechu...

szczerze mówiąc ciekawi mnie to, ale trudno coś powiedzieć, może nagraj i wstaw na you tube

Musisz przyklęknąć poszukać skąd to dochodzi, z pod maski, może z wydechu...

szczerze mówiąc ciekawi mnie to, ale trudno coś powiedzieć, może nagraj i wstaw na you tube

nagrałbym ale nie wiadomo kiedy to się znowu zdarzy. Od 2 dni nie działo się nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...