Gość sura Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Czy da się jakoś bezboleśnie wyjąć misę w Terrano 2.7? Bo póki co to szykuję się na zwalanie zawiechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir-e Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czy da się jakoś bezboleśnie wyjąć misę w Terrano 2.7? Bo póki co to szykuję się na zwalanie zawiechy raczej nie,most w dół i bez wyciągnięcia silnika tez sie chyba nie obejdzie przynajmniej w TDi się nie da tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Talaga12 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Miałem ostanio w Tyranie też miałem taki sam problem ;/ Musiałem wyciągnąć most i wyciągnąć silnik Niestety trochę roboty jest pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.