Gość e-gen Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam, właśnie klęczę przy prawym tylnym kole Primery P10 92' i nie mogę dojść jak powinien być poskładany - jakiś manual / foto baaardzo mile widziane. Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam, właśnie klęczę przy prawym tylnym kole Primery P10 92' i nie mogę dojść jak powinien być poskładany - jakiś manual / foto baaardzo mile widziane. Z góry thx witaj, też mam 92 nic skomplikowanego 3 sprężyny i takie małe "coś" , zapomniałem jak się to nazywa . ściągnij sobie książke typu "sam naprawiam" jest gdzieś na forum, tam był schemat. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e-gen Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 pisak112 miałem problem ze sprężynkami samoregulatora - ale opanowałem; czyli: 2 sprężynki główne - ściągające 1 sprężynka "z ukosa" naciągająca blaszkę samoregulatora (wymusza ruch regulatora gdy pracują szczęki) 1 sprężynka łącząca samoregulator ze szczęką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.