Gość bloos11 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mam problem z ABS-em-przy nawet małym hamowaniu i suchej nawierzchni się włączają.Co to za przyczyna może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Może pierścień na przegubie mocno zabrudzony(ząbki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bloos11 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie sprawdzałem, ale w najbliższym czasie sprawdzę jak trochę mrozy zelżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość burmistrz011 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Na 100% masz pękniętą koronkę ABSu. Prawdopodobnie w którymś z tylnych kółek. W przednich kołach koronka jest dosyć porządnie zrobiona natomiast z tyłu koronka zrobiona jest z jakiegoś odlewu. Niestety na naszych drogach często koronki pękają. Sam jakiś miesiąc temu wymieniałem koronke w tylnym kole. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.