B 52 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Czy ktoś z szanownych kolegów tudzież koleżanek miał problem z otwarciem bagażnika w K12. Posiada system bez kluczyka, keyless go czy coś podobnego. Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 99% takich przypadków to jest uszkodzony stycznik otwierania klapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 99% takich przypadków to jest uszkodzony stycznik otwierania klapy. Dziękuje. Wiesz może czy to jest droga zabawa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Niepamietam dokładnie ale koszt to był chyba 200 - 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Dziękuje Przyszła odwilż, puścił mróz i bagażnik otwarty ! Ciekawe jak auto sprawdziło by się w Norwegii zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester15.30 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Popryskaj suchy zamek spreyem: biały smar + teflon, lub samym teflonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Znów nie działa, k.. mnie weźmie. Nigdy więcej samochodu na francuskich częściach ! Dziś otwierała się podczas jazdy. Uczucie takie jakbym wiózł kogoś w bagażniku i chciał się wydostać podczas jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kowala1974 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Niestety taka jest przypadłość tych elektrycznych zamków i nić na to nie poradzisz. Jak zaczął się zam otwierać to już końcówka tego zamka. Potem przestanie w ogóle zamykać miałem tak w fordzie c-max. Podobno nożna je rozbierać i regenerować. Ja kupiłem na allegro drugi za 80 PLN . Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poszperam na aledrogo i kupie jak cuś. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.